Universele sleutel voor slijpmachine en boormachine

Met behulp van dit zelfgemaakte product, kunt u twee sleutels van een huishoudelijk gereedschap (haakse slijper en boor) combineren in één universele sleutel, die altijd bij de hand is. Het is erg handig en praktisch. En om zo'n apparaat te maken, heb je een minimum aan tijd en materialen nodig. Nou, laten we beginnen?

Productieproces

Als basis moet u een stalen plaat van geschikte afmetingen (in breedte en lengte) nemen. Vervolgens moeten de randen van het werkstuk enigszins afgerond zijn op de slijpmachine. Vervolgens boren we aan de ene kant gaten voor twee bouten die de snelspanmoer van de slijper zullen aandraaien, en aan de andere kant - we lassen de sleutel van de elektrische boor, nadat we het staartgedeelte hebben afgesneden en een gat met een geschikte diameter hebben geboord.
Wanneer de gaten in de plaat zijn geboord (twee kleine en één grote moeten worden verkregen), plaatst u de bouten, zet u de snelkoppelingsmoer op en pakt u de bouten aan de achterkant vast door te lassen. In de laatste fase van het werk, blijft het alleen om alle gewrichten schoon te maken en de hoeken van het onderdeel te slijpen voor een betere esthetiek.

Zo eenvoudig en snel is het om een ‚Äč‚Äčuniversele sleutel te maken voor het aandraaien van een elektrische boorkop en een klemmoer van een haakse slijper. Het is erg handig om met een dergelijke sleutel te werken en de kosten van dit apparaat zijn extreem klein. Zie de video op onze website voor een gedetailleerd productieproces en praktische toepassing van deze universele sleutel.