Gebreid horloge voor kinderen

Wanneer de baby of baby opgroeit, weten ze al dat het horloge "tik-tock" klinkt. Het kopen van een horloge voor een baby in onze tijd zal niet moeilijk zijn, maar waar is de garantie dat ze veilig zijn, bovendien kan een kind ze onmiddellijk op de eerste dag breken. Ik stel voor om zelf een horloge te maken, namelijk om het te haken. Ja, ze hebben geen mechanisme, maar heeft het kind het nodig? Dit is een uitstekende decoratie voor het handvat van het kind, hij zal het kunnen onderzoeken wanneer hij in de kinderwagen gaat rijden, zal het aan alle vrienden en familieleden vertellen en laten zien.
Om een ​​horlogebandje te maken, gebruik ik dun garen, 100% katoen van 7 verschillende kleuren, omdat we heldere, ongewone horloges nodig hebben. Bovendien gebruik ik voor de vervaardiging van de wijzerplaat wit garen, rode kralen. U kunt kralen van elke kleur nemen als deze alleen tegen de achtergrond opvalt. En natuurlijk is de haak beter fijner dan 0,9 mm. Eerst moet je de horlogekast binden. Neem hiervoor rood garen en kies 2 VP. Brei in de tweede lus 6 v (dubbel haakwerk), dan zonder een verbindingslus en zonder hijslussen, brei in een cirkelvormig patroon. Bind in de tweede rij 12 RLS, in de derde - 18 RLS, in de vierde - 24 RLS. Alleen aan het einde van deze rij is de verbindende kolom om de cirkel compleet te maken.

De volgende stap is om de draaiknop te maken. Maar omdat de nummers volgens plan zijn gemaakt van kralen, is het eerst nodig om 12 kralen op de draad te plaatsen. Draai met wit garen 5 VP en zet de ketting vast in de ring. Bel 12 CCH (dubbel haakwerk) in de ring. Hier is het noodzakelijk om 3 VP aan het begin van de rij te breien, en ze worden beschouwd als 1 CCH, en aan het einde van de rij is een verbindingskolom. De volgende rij is verbonden met de RLS door 2 RLS van elke vorige rij te koppelen. De 3e rij is de moeilijkste van alle breiende rijen horloges. Breien gebeurt met kralen. Om de kralen gelijkmatig te rangschikken, is het noodzakelijk om 1 RLS met kralen te breien, 1 - zonder kralen. Na het vastknopen van 1 v, is het noodzakelijk om de kraal naar de basis van de draad te trekken, deze voor het breien te plaatsen, de haak achter de kralen in te voeren en de v vast te binden. De kralen zitten in het midden van het breien. Ga zo door tot het einde van de rij. 4e nld brei RLS, waardoor u nog 1 rij toevoegt.

Borduur ten slotte de minuten- en uurwijzer met een zwarte draad en een naald. De wijzerplaat is klaar. Het moet later in de horlogekast worden genaaid. Nu moet je een armband voor horloges maken. Om dit te doen, bevestigt u de draad op de gemarkeerde plaats voor de horlogekast en belt u een ketting van VP, waarbij u vooraf bepaalt welke maat van de band nodig is.

Bevestig de volgende tint garen en brei een rij v. Brei dus 5 rijen riem aan beide zijden van de kast. Onder de wijzerplaat moet u een normale riem plaatsen zonder een gesp en in het bovenste deel moet u een lus van 10 VP binden, bind deze met een RLS om een ​​lus te maken voor het bevestigen van de riem.

Het werk is bijna klaar. Het blijft alleen om een ​​afzonderlijk oogje te maken om het kind aan zijn hand te bevestigen. Verzamel 15 OP's, sluit ze in een ring, knoop een RLS-ring met een ander garen.

Plaats de ring bovenop de riem. Nu kunt u uw horloge omdoen en gaan wandelen. Zo'n bijzonder educatief speelgoed helpt je om kleuren sneller te leren en de tijd te bepalen.