Universele bankschroef voor eenvoudige demontage van de veerpoten

Als u zelf uw auto onderhoudt, zonder gebruik te maken van de diensten van een autoservice, dan is dit zelfgemaakte product zeker nuttig voor u op de boerderij - met behulp van een universele bankschroef kunt u de veerpoten snel demonteren, en andere technologische bewerkingen uitvoeren. Laten we geen tijd verspillen en meteen doorgaan met het productieproces van dit apparaat.

Hoe te beginnen?

Eerst moet u een stalen hoek met een gelijke hoek van 63 mm (of een andere die in de garage bij de hand is) nemen en met behulp van een molen twee platen met een breedte van 25 mm eruit snijden. Vervolgens moeten uit deze platen vier identieke stroken van elk 200 mm worden gesneden. Boor gaten met een diameter van 10 mm aan de randen van de resulterende werkstukken.

Vervolgens moeten uit de stalen hoek van 25 mm twee stukken van 50 mm breed worden afgesneden door de molen. Indien gewenst, kunnen deze details meer worden gedaan. In de stalen platen in het midden moet een snede worden gemaakt - om een ​​markering te maken, volstaat het om een ​​stuk van een hoek van 25 mm op de basis te bevestigen (een driehoek moet blijken). Dergelijke slots moeten in alle vier de spaties worden gesneden.
Van een stuk kanaal van 200 mm (9 mm dik), is het noodzakelijk om een ​​strook van 28 mm breed en 140 mm lang te snijden en te markeren met 5 gaten op gelijke afstand van elkaar en vervolgens te boren.

Vergadering assemblage

Als basis moet u een stalen profielpijp 20x20 mm voorbereiden (lengte naar keuze). Om alle werkstukken in één ontwerp samen te voegen, moet u een lasapparaat gebruiken of de lasser van een vriend vragen. Het gedetailleerde assemblageproces is te zien in de video op onze website. Een dergelijke universele bankschroef kan niet alleen worden gebruikt voor het demonteren van de veerpoten, maar ook voor andere werkzaamheden - bijvoorbeeld voor het verwerken van stalen buizen.