DIY antidiefstalapparaat voor auto's

Zoals de praktijk laat zien, is het niet voldoende om de auto tegen diefstal te beschermen. Bescherming moet uitgebreid zijn, dus extra anti-diefstalhulpmiddelen zullen niet interfereren. Een eenvoudige manier om een ​​auto te beschermen, is bijvoorbeeld 'een stok in het wiel steken'.

In het artikel zullen we u vertellen hoe u een eenvoudig wielblokkering kunt maken van wat er met uw eigen handen aan de hand is. In dit geval gebruiken we profielbuizen. Het belangrijkste voordeel van dit zelfgemaakte antidiefstalapparaat zijn de lage kosten in vergelijking met winkeltegenhangers.

Anti-diefstal voor een auto: productieproces

Om te beginnen nemen we een lang stuk van de profielpijp, markeren en boren gaten, die de rand van 15-20 cm niet bereiken, waarna we twee korte delen van het profiel aan dit werkstuk lassen. Vervolgens lassen we een verticaal rek met twee "poten" onder een hoek van 45 graden.

Aan de randen, loodrecht, is het noodzakelijk om twee L-vormige delen te lassen die zijn gelast van profielresten en een steunplaat met een rechthoekige vorm. Daarna reinigen we beide delen van de constructie met een grinder, waarna we het bedekken met 1-2 lagen spuitverf van een spuitbus. Nu is het zelfgemaakte antidiefstalapparaat volledig klaar.

Eerst plaatsen we het hoofddeel van de structuur met "poten" en een steunplaat, vervolgens plaatsen we het tweede deel en bevestigen we het met een hangslot. Het productieproces van het antidiefstalapparaat is te zien in de video op de website. Schrijf in de reacties wat u van dit zelfgemaakte product vindt.