Eenvoudig mobiel licht voor de thuisworkshop

In deze review besloot de auteur om een ​​zeer eenvoudige mobiele lamp te maken op basis van een fluorescentielamp met zijn eigen handen. Dit idee kan toepassing vinden in een werkplaats of garage.

Voor de vervaardiging van de lampbehuizing gebruikte de auteur stukjes multiplex dat was overgebleven van eerdere projecten. En er zijn ook geen duidelijke maten - de auteur heeft alle details met het oog afgezaagd.

Eerst moet je vier triplexblokken voorbereiden: twee lange en twee korte. De spaties worden met bouten aan elkaar verbonden.

Lamp productieproces

In de volgende fase snijdt de auteur nog twee stukken uit triplex. De bovenkant moet een beetje afgerond zijn. We lijmen deze twee delen op een ander stuk triplex en bevestigen het vervolgens aan een lange staaf op een bout en vleugelmoer.

De auteur plakt een dubbelzijdige tape op een lange balk en bevestigt vervolgens de fluorescentielamp zelf in een plastic behuizing.

Nu blijft het alleen om alle onderdelen samen te voegen. Indien nodig kunnen ze worden geschuurd. Het zelfgemaakte product is klaar - we repareren het via de desktop.

Zie de video op onze website voor meer informatie over hoe u met uw eigen handen een eenvoudige mobiele lamp voor uw thuisworkshop kunt maken. Bedankt voor uw aandacht.