Patchwork hond

De meest fantastische vakantie komt eraan - Nieuwjaar. En wat is nodig om hem zo slim mogelijk te ontmoeten? Natuurlijk, heldere kleine dingen, accessoires en souvenirs. Gemaakt met hun eigen handen, geven ze een gevoel van warmte en lading met een positief. Wij bieden aan om een ​​kussen te naaien van veelkleurige vodden. Maar niet een simpele, maar een hond gestileerd als een symbool van het komende 2018.

Voor werk hebt u de volgende materialen en gereedschappen nodig:
  • patches van dichte stof van verschillende kleuren;
  • thread;
  • scharen;
  • vierkant of liniaal voor snijden;
  • vulmiddel voor kussens.

De eerste stap bij het maken van een product is snijden. Snijd 82 vierkanten van gelijke grootte uit de voorbereide vodden. Hoe groter de zijkant van elk gebruikt vierkant, hoe groter het kussen zal zijn. Als de zijde van het vierkant bijvoorbeeld 10 cm is, heeft het eindproduct een afmeting van ongeveer 50 cm hoog en 60 cm breed.

Leg na het knippen de vierkanten op de tafel volgens het patroon om een ​​combinatie van kleuren te kiezen. U kunt de resulterende lay-out voor het gemak met pinnen hakken. Of je kunt er gewoon een foto van maken en je oriënteren in verder werk aan de foto.

Begin daarna de vierkanten een voor een te stikken, en verzamel dit originele puzzelkussen in de vorm van een hond.

Laat twee of drie vierkanten ongestikt aan de onderkant van het kussen, draai het product met de voorkant naar buiten en plaats het vulmiddel erin. Als de zijkant van het vierkant 10 cm is, heeft het vulmiddel op het kussen ongeveer 300 - 400 g nodig.

Nadat het vulmiddel gelijkmatig in het product is verdeeld, naait u voorzichtig het resterende gat handmatig. Het kussen is klaar.