Cocktail voor een romantisch diner

Waarom niet, als het lekker en ongewoon is? Tropische smaken en vakantiestemming maken deze drank. En hij zal je omhullen met een aureool van romantiek als je het voorbereidt op je geliefde (geliefde).
Nooit een kokosnoot geopend? Wees niet bang, dit is helemaal niet moeilijk. En je kunt niet zonder kokosnoot, omdat het de nodige zoetheid geeft, wat zo noodzakelijk is voor een cocktail met een romantische connotatie.
Ingrediënten voor twee porties:
ananas - de helft van het fruit, water en suiker - twee eetlepels. l., kokosmelk - 50-60 ml, kokosvlees - ongeveer 20 g, champagne - indien nodig.

voorbereiding:
Schil de kokosnoot van de bovenste schil. Dit is meestal eenvoudig te doen met een hamer. Je moet de moer op gewicht houden en de saaie kant van de assistent in het midden van de vrucht slaan.

Maar soms zijn er fouten, zoals in dit geval. De noot barstte op de juiste plaatsen, maar de schaal ging niet weg, maar gelukkig viel hij er precies in de helft uit. Vuilnis kwam in de melk.

Maar wanhoop niet. Zeef de melk.

Rasp kokosnootpulp. Leg het op een bord om te drogen.

Kook de siroop van water en suiker. Je hebt het nodig om de glazen te versieren. Hoe te controleren hoeveel het moet worden gekookt? Suiker zal oplossen, afkoelen.

Dompel vervolgens de glazen erin en de kokosschilfers afwisselend.
Terwijl je schoonheid opdroogt, zorg je voor de ananas. Schil en pers het sap eruit. Hier is nog een kleine truc om meer te besparen dan alleen tijd. Als u bijvoorbeeld een grote sapcentrifuge hebt, waarom zou u deze dan voor zoveel producten gebruiken? Daarom kun je het niet reinigen, maar gewoon de helft afsnijden, zodat het handiger is om een ​​gewone citruspers te gebruiken.

Giet ananassap in koude kokosmelk. Klop ze tot een glad mengsel.

Giet het ananas-kokosmengsel in de glazen, voeg champagne toe. Serveer met gesneden ananas, besprenkeld met kokosnoot. En laat je romantische diner slagen!

Waarschuwing! Elke hoeveelheid alcohol drinken is schadelijk voor uw gezondheid!